Baleset-bűnügy

Aki eddig szívesen száguldott át a piroson, a Magyar Közút videója után kétszer is meggondolja

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 25. 19:53

Akár tragédia is történhetett volna a budakalászi turbókörforgalomban, miután egy Szentendre felől érkező sofőr úgy gondolta, őt nem kötelezi a tilos jelzés.

Hajmeresztő videót osztott meg a Magyar Közút, ami szemléletesen ábrázolja, miért nem érdemes vigéckedni a piros lámpánál. A kemény karambolról szóló felvételhez azt fűzték hozzá:

„Nemrég az M0-s autóút és a 11-es főút budakalászi jelzőlámpás turbókörforgalmában rögzített egy balesetet az egyik forgalomfigyelő kameránk. Szentendre felől érkezett egy személyautó, aki »át akart csúszni« a piroson. Viszont az M0 irányából érkezők is elindultak a zöld jelzésre, így sajnos akaratuk ellenére is találkoztak. Szerencsére az anyagi káron kívül nagyobb baj nem történt, gyorsan lepapírozták az esetet, és mindenki a saját lábán hagyhatta el a helyszínt.”

Hozzátették: „Ugyanakkor az ilyen esetek elkerülése érdekében szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy mindig, minden körülmények között vegyük komolyan a közúti jelzéseket, és az alapján közlekedjünk‼️ A rendőrség egyik korábbi videós anyagát idézve: A piros az tilos, ha zöld az szabad.”

Nyitókép: Instagram

#Baleset-bűnügy#ütközés#piros lámpa#közút#koccanás

Címlapról ajánljuk