Baleset-bűnügy

Videóra vették, amikor iskolásokkal teli kisbusz csapódott a szalagkorlátnak az M7-esen

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 25. 19:40

A gyerekek aludhattak az ütközés alatt, de talán a sofőr is. Szerencsére nem történt nagyobb baj.

Döbbenetes részleteket osztott meg a Budapesti Autósok egy balesetről, ami tegnap történt az M7-es autópályán, a tárnoki felhajtó után. Kiderült: a szalagkorlátnak csapódó buszban vízilabdás iskolások voltak.

„Egy Mercedes kisbuszt kezdtem el utolérni. Indultam is már ki a belső sávba, hogy megelőzzem, de ugyanabban a pillanatban az adott jármű is elkezdett befelé sorolni. Először azt hittem, valakit ő is előz, de se nem indexelt, se nem volt előtte senki. Elkezdtem dudálni, de akkor már sejtettem, hogy itt valami komolyabb gond van. A kisbusz fékezés nélkül nekiment a szalagkorlátnak, szerencsére a becsapódás után kontrollálni tudta a járművet a sofőr, és nem is volt nagy a forgalom, így az autópálya külső szélére le tudott húzódni” – idézte fel az autós oldalnak a felvételt beküldő autós.

Szerinte a diákok aludhattak az ütközés alatt, mert tőle érdeklődtek utólag, hogy mi történt. Lehet, hogy a sofőr is elaludt, de az eset után arról számolt be, hogy „hirtelen elindult az autó bal oldala, és nem tudott korrigálni”.

A balesetben senki sem sérült meg, a hírek szerint a gyerekeket később egy másik kisbusz szállította tovább. Az esetről készült videót alább lehet megnézni:

Nyitókép: YouTube

#Baleset-bűnügy#iskolás#busz#szalagkorlát#baleset#m7

Címlapról ajánljuk