Baleset-bűnügy

Elveszítette lányát és férjét a miskolci horrorbalesetben, néhány órával később császármetszéssel szülte meg második gyerekét

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 7. 16:05

Kedd este egy sofőr áttért a szemközti sávba a 37-es főúton, majd összeütközött egy vele szemben szabályosan haladó autóval. Összesen öten haltak meg, köztük a vétlen autóban ülő 13 éves lány és édesapja. A Híradónak a család ismerősei azt mondták, jóravaló, rendes emberek a tragédia érintettjei.

Megrázó részleteket közölt a Bors arról a tegnap esti balesetről, amelyben két autó ütközött frontálisan Miskolc és Szerencs között.

A 37-es úton este 21 óra körül átsodródott egy személygépkocsi a szemközti sávba, a 46 éves szerencsi vezető ugyanis jelentősen túllépte a megengedett 60 kilométer/órás sebességet. A jármű itt összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő másik autóval, amiben négyen utaztak.

A balesetben meghalt a vétkes sofőr, valamint a másik jármű vezetője és utasai is.

A tragédiát okozó férfi és a másik autó hátsó ülésén ülő 38 éves bekecsi nő, valamint a 13 éves megyaszói kislány nem volt bekötve. Az autóban ült még a kislány 37 éves megyaszói édesapja, valamint a 19 éves alsódobszai rokonuk is.

Az alábbi képek a rendőrség felvételei, a fenti videót pedig az RTL Híradó készítette. A Híradónak a család ismerősei azt mondták, jóravaló, rendes, szép kislány hunyt el a balesetben. Édesanyja a helyi játszóházban dolgozott, mindenki ismerte. 

Elveszítette lányát és férjét a miskolci horrorbalesetben, néhány órával később császármetszéssel szülte meg második gyerekét

 

A Bors szerint a kislány édesanyja, Mónika a szülészeten értesült a balesetről, majd miután megtudta, hogy elveszítette lányát és férjét, Attilát is, órákkal később császármetszéssel a világra hozta második gyerekét.

A Híradónak egy falubeli, Ragály Alexandra erről azt mondta:

Elment egy kislánya, újjászületett egy másik kislánya, helyette.

A falusiak szerint nagyon rendes, jószívű, normális életű családot ért a súlyos tragédia.

Elveszítette lányát és férjét a miskolci horrorbalesetben, néhány órával később császármetszéssel szülte meg második gyerekét

Attila unokatestvére, János a Borsnak azt mondta:

Hihetetlen, hogy már megint egy tisztességes ember ment el a kislányával együtt. 

„Attilával nőttem fel, együtt jártunk iskolába, együtt játszottunk a nagymamánál. Ati három éve temette el az édesanyját, az nagyon megviselte, de igyekezett túllépni a tragédiáján. Állványozó vállalkozóként 20 embernek biztosított megélhetést, és pont a közelmúltban vett egy új házat a család bővülése miatt. 12 millió volt a vételár, de a felújításra is ráköltött még 8-at” – mondta a rokon.

A kis Zoé és édesanyja, Mónika is egészségesek – írta a lap.

Nyitókép és fotók: police.hu

 

#Baleset-bűnügy#rendőrség#autóbaleset

Címlapról ajánljuk