Baleset-bűnügy

Megvertek, kiraboltak, majd megerőszakoltak egy 72 éves nőt Budapesten

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 7. 7:29

A támadó bántalmazta, megerőszakolta, majd elvette mobiltelefonját a Népligetben.

Személyesen tett feljelentést egy 72 éves asszony 2022. szeptember 3-án 18 óra után, mert nem sokkal korábban egy fiatal férfi megtámadta, bántalmazta, megerőszakolta és elvette mobiltelefonját a Népligetben – közölte a rendőrség.

Mire a feljelentés megtörtént, a 31 éves O. Zsoltot a rendőrök már elfogták, ugyanis a férfi levágta a lábáról a nyomkövetőt, amit azért kellett viselnie, mert korábban elkövetett életveszélyt okozó testi sértés és garázdaság miatt a bíróság elrendelte a bűnügyi felügyeletét. Az elektronikai eszköz riasztást küldött a BRFK Tevékenység-irányítási Központjába, amikor a férfi elhagyta lakhelyét, majd levágta magáról a készüléket. A rendőrök azonnal a felkutatására indultak, és az erőszakot követően a Népligetben elfogták a kábítószer hatása alatt álló férfit.

Megtalálták nála azt a mobiltelefont is, amit idős áldozatától nem sokkal korábban vett el.

O. Zsoltot szexuális erőszak és kifosztás bűntett, valamint fogolyszökés és kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A gyanúsított azt vallotta, hogy napok óta kábítószerezik és iszik, ezért nem emlékszik semmire.

Nyitókép: rtl.hu

 

#Baleset-bűnügy#erőszak#lopás#nemi erőszak#rendőrség#feljelentés

Címlapról ajánljuk