Baleset-bűnügy

Kettős magyar tragédia Angliában: tóba fulladt egy debreceni anya és kisfia

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. szeptember 6. 19:29

A 28 éves nő kocsija egy cambridgeshire-i légibázis közelében csúszott bele egy tóba. R. Vivien a helyszínen életét vesztette, 8 éves kisfia a kórházban halt meg.

Döbbenetes családi tragédia történt Angliában, egy debreceni nő és kisfia életét vesztette, amikor az egyik cambridgeshire-i légibázis közelében autójuk belecsúszott egy kis tóba, számolt be a The Sun cikke alapján a hvg.hu.

A baleset a brit királyi légierő Wittering légitámaszpontja mellett történt szombat este. Pontos részleteket egyelőre nem tudni, a The Sun úgy tudja, hogy az Old Oundle út éles kanyarulata melletti tóba zuhant a 28 éves R. Vivien autója. A rendőrséget, túzoltókat és mentőket egy arra járó riasztotta azzal, hogy egy kék Ford Focus van a vízben.


A fiatal magyar nő már halott volt, amikor a tóból kiemelték, 8 éves kisfiát kórházba szállították, de az ő életét sem lehetett már megmenteni. A rendőrség nem tudta megállapítani, hogy mennyi ideig lehetett víz alatt az autó, mire a riasztás befutott hozzájuk.

A család a Lincolnshire megyei Stamford környékén lakott, a szülők kedden Facebookon közölték egyetlen lányuk, Vivien és unokájuk, Milán halálhírét.

Nyitókép: a baleset helyszíne a Google Street View képén

#Baleset-bűnügy#baleset#anglia#debrecen#tragédia#magyar nő

Címlapról ajánljuk