Baleset-bűnügy

Elfogták a férfit, aki az utcán próbált elrabolni egy nőt Debrecenben

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 17. 13:35

A férfi a rendőrség közlése szerint „szexuális vágyait akarta kielégíteni”. Elfogásáról videó készült. 

Szexuális erőszak kísérlete miatt indítottak eljárást egy 33 éves hosszúpályi férfi ellen, aki egy debreceni utcán próbált meg elrabolni egy fiatal nőt – közölte a police.hu. A férfit augusztus 16-án, kedden vették őrizetbe a július végén történt támadás miatt, amiről egy közösségi oldalon terjedő bejegyzésből értesült a rendőrség.

A police.hu közlése szerint a férfi július 30-án éjjel az Erzsébet utcában hátulról megragadott egy fiatal nőt, majd felemelte, és több méteren keresztül vitte magával. A nő sikítani kezdett és mindent megtett, hogy támadója szorításából szabadulni tudjon, és végül sikerrel járt: a férfi elengedte, majd elfutott a helyszínről.

A nyomozók a rendőrség közlése szerint hamar azonosítottak egy, az esettel kapcsolatba hozható hosszúpályi férfit, akiről a nyomozás alatt kiderült, hogy nem rablási szándéka volt, sokkal inkább szexuális vágyait akarta kielégíteni. A férfit a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen fogták el.

A férfi a kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, ezt követően pedig a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális erőszak bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított bűntetőeljárást a gyanúsítottal szemben.

Nyitókép: YouTube/PoliceHungary

 

#Baleset-bűnügy#debrecen#támadás#elfogás#szexuális erőszak#rendőrség

Címlapról ajánljuk