Baleset-bűnügy

Biztonsági őrök verekedtek össze látogatókkal a Sziget bulihajóján

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 16. 19:12

Az esetről videók is készültek, a rendőrség garázdaság miatt nyomoz.

Külföldi turistákkal verekedtek össze biztonsági őrök a Sziget fesztivál bulihajóján – írta a 444 és a 24.hu.

A Redditen terjedő felvétel kísérőszövege szerint szigetes biztonságiak verekedtek, de az eset nem a fesztiválon történt. A 444 úgy tudja, hogy a Sziget szervezői kibérelték az Európa hajót, ami városnézésre vitte a fesztivál látogatóit. Erre próbált felszállni az a férfi is, aki a felvétel tanúsága szerint szóváltásba keveredhetett az egyik biztonsági őrrel, aki lekevert neki két pofont. A megvert férfi ismerőse megpróbált közbeavatkozni, de őt már ököllel ütötte az agresszív biztonsági őr.


Egy másik videón az látszik, hogy egy harmadik férfi a földön fekszik, a Redditen megjelent beszámolók szerint őt a földön ütötték és rugdosták a biztonságiak.


A BRFK a 24.hu-val azt közölte, hogy vasárnap délután a Jégverem utcai kikötőben horgonyzó hajón, majd a hajót a rakparttal összekötő hídon alakult ki tettlegesség néhány vendég és biztonsági őr között. Az I. Kerületi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság gyanújával folytat eljárást, eddig két magyar és négy külföldi férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

 

#Baleset-bűnügy#sziget#verekedés#garázdaság#hajó#budapest

Címlapról ajánljuk