Baleset-bűnügy

Autóbalesetet szenvedett, kritikus állapotban van Anne Heche színésznő

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 6. 6:30

A CNN úgy tudja, Heche égési sérüléseket szerzett, miután autóval nekicsapódott egy háznak. 

Pénteken Los Angeles Mar Vista városrészében egy nő egy háznak ütközött autójával, és mind a jármű, mind a ház kigyulladt – közölték a hatóságok. Egy forrás a CNN-nek elmondta, hogy a sofőr Anne Heche színésznő volt.

A sofőr nagy sebességgel haladt, amikor letért az útról és egy lakóháznak ütközött – mondta Jeff Lee, a Los Angeles-i rendőrség sajtószóvivője a CNN-nek. Az ütközés következtében az autó lángokba borult, a sofőr pedig égési sérüléseket szenvedett, a mentősök kritikus állapotban szállították egy helyi kórházba. A tűzoltóknak több mint egy órába telt, mire „bejutottak, körülhatárolták és teljesen eloltották a makacs lángokat az erősen megrongálódott építményben”. Egyéb sérültekről jelenleg nem tudni. 

A CNN megkereste Heche sajtósait, hogy kommentálják a történteket, de még nem kaptak választ.

Heche a középiskolát követően az Another World című sorozatban kapott szerepet, majd olyan filmekben játszott, mint Az ifjú Indiana Jones kalandjai, Az esküdt, a Fedőneve: Donnie Brasco, a Tudom, mit tettél tavaly nyáron. A Hat nap, hét éjszaka című romantikus filmben Harrison Ford partnere volt. 

Heche a 90-es évek végén Ellen DeGeneres-szel élt romantikus kapcsolatban.

Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

#Baleset-bűnügy#anne heche#baleset#autóbaleset#los angeles

Címlapról ajánljuk