Baleset-bűnügy

Fotókon a helyszín, ahol VV Anették teaszeánsza zajlott

rtl.hurtl.hu

2022. július 13. 13:47

A korábbi valóságshow-szereplőn nemrég életmentő műtétet hajtottak végre. 

Július 10-én este spirituális teaszeánszon vett részt a Való Világ korábbi szereplője, Béres Anett – írtuk korábban. A nő másnap hajnalban került elő, a Velvet információi szerint egy szőlőültetvényen, ruhák nélkül, törött bokával és bordával talált rá egy idős férfi.

Az RTL stábja a vokányi rendezvény helyszínén járt:

Fotókon a helyszín, ahol VV Anették teaszeánsza zajlott
RTL

A Velvet egyik informátora úgy tudta, hogy felmerült emberölési kísérlet gyanúja is az üggyel kapcsolatban, a Blikk azonban nemrég azt írta, hogy a rendőrség cáfolta, hogy bárkit is gyanúsítanának az ügyben, ismereten tettes ellen nyomoznak a kábítószer birtoklása miatt elrendelt büntetőeljárásban. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatótól a Blikk megtudta, egyelőre semmilyen olyan jellegű jogsértés ügyében nem indítottak eljárást, ami a kórházban ápolt áldozat sérüléseivel összefüggésben lenne, illetve nemhogy nem vettek őrizetbe senkit, gyanúsítotti kihallgatás sem történt még.

Az ügyben jelenleg eljáró Siklósi Rendőrkapitányság egyelőre a szeánsz szervezőjét és résztvevőit is csak tanúként hallgatta meg, sem előállítás, sem másmilyen, a szabadságot korlátozó rendőri intézkedés nem történt az eddigi eljárás során. Azt is vizsgálják, ki és honnan beszerezve juttatta be az ENSZ Nemzetközi Kábítószer-Ellenőrző Szervezet listáján is tiltott, pszichotróp drognak minősülő anyagot.

Az ayahuasca különböző tudatmódosító anyagokat tartalmazó növényeknek a főzete. Zacher Gábor szerint a hallucinációért felelős fő hatóanyag a dimetil-triptamin, amit napi szerhasználók csak businessman’s LSD-nek hívnak, hiszen egy rövid, körülbelül 10-15 perces tripet okoz, ami a New York-i üzletemberek ebédidejébe pont belefér. VV Anett egy olyan szeánszon vehetett részt, ahol egy ilyen hatóanyagot tartalmazó főzetet használhattak. 

Nyitókép: RTL Klub / Fókusz

#Baleset-bűnügy#vv anett#teaszeánsz#tea#sámántea#ma

Címlapról ajánljuk