Bulvár

Életmentő műtétet hajtottak végre VV Anetten, egy szemtanú szerint borzasztó állapotban van

rtl.hurtl.hu

2022. július 13. 8:48

A Való Világ korábbi szereplője egy úgynevezett teaszeánszon vett részt, bepánikolhatott a tudatmódosító szertől.

Július 10-én este spirituális tea szeánszon vett részt a Való Világ korábbi szereplője, Béres Anett. A nő másnap hajnalban került elő, a Velvet információi szerint egy szőlőültetvényen, ruhák nélkül, törött bokával és bordával talált rá egy idős férfi.

Az eddigi információk szerint szerint a nő az úgynevezett teaszeánsz közben bepánikolt és berohant az erdőbe. A lap egy újabb informátora azonban azt állítja: a valóságshow-szereplő a szeánsz közben jól volt, reggelre veszett nyoma. „A szeánszon résztvevők a rituálét követően a szabadban, a semmi közepén aludtak. Ekkor, még ruhában tűnt el onnan a nő, egyedül éjszakázott az erdőben. A helyszíntől másnap nagyon messze találták meg, elképzelhetetlen, hogy odáig egyedül jutott volna el annyi idő alatt. Brutális sérülései vannak, életmentő műtétet hajtottak rajta végre, de még így is szörnyű állapotban van. Kimondani is nehéz. Tudomásom szerint felmerült emberölési kísérlet gyanúja” – állította a Velvet informátora.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság nem erősítette meg a lapnak, hogy emberölési kísérletről lenne szó, legutóbbi megkeresésükre adott válaszukban azt írták: 

az esettel kapcsolatban kábítószer birtoklása miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen.

A Fókusz riportban próbálta feledni, mi történt a tragikus éjszakán. A teaszeánszokon egy ayahuasca nevű hallucinogén növényi készítményből fogyasztanak, amit több ezer éve használnak vallási és sámánisztikus célokra Dél-Amerikában. A hiedelmek szerint a hallucinációs élmények során, a résztvevők kapcsolatba kerülhetnek a szellemvilággal, így lehetővé válhat a testi-lelki gyógyulás:


A teafőzetről Zacher Gábor is részletesen mesélt a Reggeliben. 


Nyitókép: RTL Klub / Fókusz

#Bulvár#vv anett#szeánsz#műtét#való világ#ma

Címlapról ajánljuk