Baleset-bűnügy

Rejtély: nyomtalanul eltűnt a lajosmizsei férfi, majd hónapokkal később egy halálos baleset áldozataként került elő külföldön

rtl.hurtl.hu

2022. június 19. 17:01

A rendőrség sem tudta kideríteni, mi történt vele az eltűnése utáni 2 és fél hónapban.

Rejtélyes körülmények között veszítette életét egy mindössze 31 éves magyar férfi, aki Szerbiában szenvedett tragikus autóbalesetet néhány nappal ezelőtt – értesült a Blikk

László a szerb főváros, Belgrád közelében sodródott le az útról, és borult fel autójával. Súlyos sérüléseket szenvedett, kórházba szállították, az orvosok életmentő műtétet hajtottak végre rajta, ám a beavatkozás közben elhunyt.

A lap szerint a férfi még április 7-én távozott el lajosmizsei otthonából, és még a legközelebbi hozzátartozói sem tudják, mi történhetett vele az elmúlt bő két hónapban. A magyar rendőrök körözést is adtak ki az eltűnése miatt, de nem bukkantak a nyomára.

László albérletben élt, és egy vállalkozásban dolgozott a Bács-Kiskun megyei településen, majd bármilyen előzetes bejelentés vagy a körülményekre utaló nyom nélkül ismeretlen helyre távozott. Otthon hagyta a mobiltelefonját, bankkártyáját pedig nem használta.

Nyitókép: Getty Images

#Baleset-bűnügy#eltűnés#autóbaleset#szerbia

Címlapról ajánljuk