Baleset-bűnügy

Pápai Joci nevét felhasználva csaltak ki pénzt egy szerelemre vágyó idős néniből

rtl.hurtl.hu

2022. május 28. 11:13

Az énekest letaglózta az eset. 

Letaglózott és nagyon szomorú vagyok, hogy ilyen történhet, és az én nevemmel vernek át idős embereket

közölte a Borssal Pápai Joci, miután kiderült, hogy a nevével visszaélve pénzt csaltak ki egy 72 éves nőtől, aki lánya elmondása szerint „anyagilag milliós nagyságrendű mínuszba került”. Bors cikke szerint az idős nőt másfél-két éven keresztül támadták internetes csalók, akik elhitették vele, hogy az énekessel beszélget, aki szerelmes belé, és össze akar vele költözni, de ehhez pénzre van szüksége.

Az idős nő lányának elmondása szerint a csalók az Instagramon keresztül léptek kapcsolatba édesanyjával, aki elhitte, hogy valóban Pápai Jocival vált üzeneteket. Az 54 éves nő elmondta:

A kamujoci azzal áltatta az édesanyámat, hogy szereti.

Azt nem tudni pontosan, hogy mennyi pénzt csaltak ki tőle. Lánya elmondása szerint a nő néhány tízezer forintot vallott be, de a nő utalt arra, hogy milliós összegről lehet szó.

A lánya közlése szerint édesanyjának a történtek óta orvosi kezelésre van szüksége, hogy feldolgozza ezt az átverést, hiszen még mindig nem biztos abban, hogy a családja nem csak Jocitól akarja elválasztani.

Letaglózta

Pápai Joci a Borsnak elmondta, sajnálja az idős hölgyet, és jelezte, hogy kész meglátogatni. Az énekes közölte:

Amint felkészítik rá az orvosok meglátogatom, hogy elmondhassam neki, hogy sajnos nem velem beszélgetett.

Nyitókép: Pápai Joci  a Petőfi Zenei Díjak átadásán a zamárdi Strand Fesztiválon 2019. augusztus 20-án. Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

 

#Baleset-bűnügy#pápai joci#átverés#csalás#idős nő#rajongó

Címlapról ajánljuk