Baleset-bűnügy

Beismerte a gyilkosságot a Molnár Beáta megölésével vádolt Boné Ferenc

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. május 27. 10:34

A filmes egyetemi oktatót csütörtökön Nagyváradon fogták el, onnan Kolozsvárra szállították és már kihallgatták a rendőrök.

Kolozsvárra szállították a Nagyváradon elfogott Boné Ferencet és még csütörtök este meg is kezdődött a férfi kihallgatása. A 30 éves Molnár Beáta meggyilkolásával gyanúsított Boné román lapértesülések szerint beismerő vallomást tett, írja a Transtelex.

A román Observator saját forrásaira hivatkozva azt írja, hogy Boné megfojtotta áldozatát.

A Ziarul Clujean lap videója Boné Ferenc kolozsvári ügyészségre történő szállításáról alább látható:


Mint arról az rtl.hu is beszámolt, szerdán egy elhagyott benzinkút területén, szemeteszsákokba csomagolva találták meg a romániai rendőrök Boné Ferenc barátnőjének holttestét. Az egyetemi oktatót négy napig eltűntként keresték. A rendőrök akkor kezdték körözni Boné Ferencet, miután kiderült, hogy együtt indultak kirándulni, de nem sokkal később Boné már egyedül ült autójában, amivel Nagyvárad felé hajtott.


A rendőrök végül a térfigyelő kamerák képeit használva találták meg Nagyváradon a gyilkossággal gyanúsított 43 éves férfi autóját, majd őt magát is. A 43 éves Boné Ferenc a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem (EMTE) Kolozsvári Kar Filmművészet, Fotóművészet, Média szakának volt a tanársegédje, amíg ki nem rúgták, mert tavaly Kolozsvár belvárosában összeverte akkori barátnőjét. A férfi korábbi ügyeiről ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

Nyitókép: Ziarul Clujean / YouTube

#Baleset-bűnügy#boné ferenc#románia#gyilkosság#kolozsvár

Címlapról ajánljuk