Baleset-bűnügy

Sokkban a család: zaklatta gyilkosa a kétgyermekes anyát, akit egy veszprémi gyárban késeltek meg

rtl.hurtl.hu

2022. május 24. 6:43

Újabb információk a brutális gyilkosságról.

Zaklatta áldozatát a 25 éves férfi, aki végül meggyilkolta a nőt vasárnap kora reggel egy veszprémi gyár öltözőjében. A Blikk több ismerőssel is beszélt, és kiderült: a család sokkban van, a 45 éves nő férje még az elhunyt holmijait se volt képes átvenni a gyárban.

A 45 éves S. Zsuzsa minőségellenőrként dolgozott három műszakban, családjával egy kistelepülésen élt, Veszprémtől 30 kilométerre. Több késszúrással végeztek vele, a gyilkost egy közeli buszmegállóban kapták el.

„Az a férfi nem olyan régóta dolgozhatott a cégnél, de úgy tudom, már több nőnél is bepróbálkozott, mások is panaszkodtak rá. Korábban viszont sosem volt agresszív, nem tudjuk, most mi történhetett vele” – mondta a cég egyik alkalmazottja. Arról is beszélt, hogy a vállalat étkezdéjében a munkások saját késeikkel ehettek, így könnyedén el tudta vinni magával a férfi a gyilkos fegyvert.

A lap úgy tudja, hogy a férfi Hajdú-Bihar megyéből származik. A lapnak a családja azt mondta, hogy eddig nem tudtak a tettéről, csak azt nem értették, miért nem érik el telefonon.

Az áldozat közeli ismerőse arról beszélt: „Hétfőn ment be kihallgatásra a rendőrségre Zsuzsa férje, s egyelőre a család is csak a hírekből tájékozódik.” A lap szerint a férfi, akivel nemrég ünnepelte 25. házassági évfordulóját, egyelőre képtelen volt átvenni felesége holmijait a gyárban.

Korábban az RTL Híradó is beszámolt az esetről:

Nyitókép: Police.hu

#Baleset-bűnügy#veszprém#gyilkosság#gyár#minőségellenőr#buszmegálló#késelés#zaklatás

Címlapról ajánljuk