Baleset-bűnügy

Busszal karambolozott Baukó Éva – fotókon az összetört kocsi

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. május 20. 8:50

Az RTL ValóVilág egykori szereplője parkolás után szeretett volna a szélső sávba besorolni, indexelt, elindult, amikor a szomszéd sávban érkező busz sávot váltott és nekiütközött. 

Tegnap volt egy szerencsétlen balesetem, amikor is egy busz rámhúzott jobbról

számolt be csütörtökön Facebookon Baukó Éva közlekedési balesetéről. A Blikknek részletesen is beszélt a történtekről. Elmondta, hogy a Bosnyák téren parkolt, szerinte szabályosan, a padkára felállva. Amikor elindult, indexelt, majd rákanyarodott a szélső sávra, mivel úgy látta, hogy nem jön semmi.

A másik sávban jött a busz, amelynek sofőrje egyszerűen rám húzta a kormányt

– mondta Baukó Éva a napilapnak.

A Bosnyák térnek ezen a részén az út baloldalán, a használaton kívüli sínek melletti aszfaltozott részen autók szoktak parkolni, és az itt lévő BKK-állomás miatt nagy a buszforgalom.


Baukó Éva Facebookon azt írta, hogy a szerdai balesetnek két járókelő is tanúja volt, és szerintük is a buszsofőr hibázott. A BKK alkalmazottja azonban nem ismerte el ezt, ahogy Baukó sem, ezért rendőri intézkedés is történt.

A híresség szerint sem ő, sem más nem sérült meg a balesetben, de a kék Toyotájában komoly, nagyjából egymillió forintos kár keletkezett.

Nyitókép: RTL Fókusz

#Baleset-bűnügy#baukó éva#karambol#buszbaleset#bkk#budapest#bosnyák tér

Címlapról ajánljuk