baleset-bűnügy

Állon rúgta, nemi szervénél bántalmazta, és halállal fenyegette volt feleségét az NB1-es futballedző

rtl.hurtl.hu

2022. május 20. 7:17

A rácsok mögött állítólag megbánta tettét, és eljegyzett egy másik nőt.

Egy hivatásos tűzoltóként is tevékenykedő, az NB1-es Mezőkövesd utánpótlás csapatánál dolgozó fociedző nem bírta elviselni, hogy a felesége nélküle képzeli el az életét. A Blikk információi szerint a Ferenc néven említett férfi többször is annyira kegyetlenül bántalmazta gyermeke édesanyját, hogy a járásbíróság – a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség kérelmének helyt adva – már a nyomozati szakban elrendelte a férfi letartóztatását.

A Blikk információi szerint a férfi és korábbi párja már évekkel ezelőtt elváltak éppen azért, mert a férfi számtalan alkalommal megverte a feleségét. A férfi képtelen volt beletörődni a végleges szakításba. Folyamatosan zaklatta volt feleségét, telefonon és személyesen is. A kétségbeesett nő nem egyszer a rendőrség segélyhívóján, a 112-n kért segítséget.

A legsúlyosabb támadásakor Ferenc lelökte volt feleségét a lépcsőn, de előtte tiszta erőből állon rúgta. Máskor a telefonjával verte, ahol érte, többek között a nemi szervét célozva meg. Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor Ferenc az utcán a gyermeke füle hallatára fenyegette meg egykori párját, hogy elvágja a torkát, és agyonszurkálja. Ezután döntött úgy a bíróság, hogy börtönben a helye. 

Az elmúlt években a férfivel szemben több megelőző távoltartási végzés is született, ám ez nem tartotta vissza semmitől. A férfi ügyvédje a lapnak elmondta: védence a rácsok mögött átértékelte az egész történést, és rettenetesen bánja, amit tett. A börtönben eljegyzett egy másik nőt.

Nyitókép: Getty Images

#baleset-bűnügy#nb1#bántalmazás#mezőkövesd

Címlapról ajánljuk