baleset-bűnügy

Az ügyészség kezdeményezte Berki Krisztián feltételezett dílerének letartóztatását

rtl.hurtl.hu

2022. május 12. 10:17

A 41 évesen elhunyt sztár lakásában kokaint találtak.

Letartóztatását indítványozta a Budapesti IX. Kerületi Ügyészség annak a K. Istvánnak, akit azzal gyanúsítanak, hogy drogot adhatott Berki Krisztiánnak, akit múlt pénteken találtak holtan a ferencvárosi otthonában, írta meg a 24.hu. A lap értesülései szerint kokain volt az a kábítószergyanús anyag, amit találtak a rendőrök a híresség lakásában.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésükre azt mondta: több letartóztatási ok is fennáll a gyanúsított esetében, ilyen a szökés-elrejtőzésnek, valamint a bűnismétlésnek a veszélye, de a férfi esetében a bizonyítás megnehezítésétől is tartani lehet, ezért az ügyészség álláspontja szerint csak a legszigorúbb kényszerintézkedés alkalmazható vele szemben.

A 42 éves feltételezett drogkereskedőt kedden fogták el és vették őrizetbe. K. István lakásán bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat és – vagyonbiztosítás keretében – két, nagy értékű személyautót foglaltak le. Ha bebizonyosodik a férfi bűnössége, akkor 2-től 8 évig terjedő szabadságvesztést kaphat. 

Az ügyben indított nyomozás részeként kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgattak egy 48 éves budapesti férfit is, akitől marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat, valamint teljesítményfokozó-szereket foglaltak le.

A 41 évesen elhunyt médiasztár holttestére nyolcéves kislánya talált rá.

A Fókusz riportját itt nézheti meg:


Nyitókép: RTL Klub

#baleset-bűnügy#berki krisztián#letartóztatás#ügyészség

Címlapról ajánljuk