Baleset-bűnügy

Megszólalt a New Yorkban meggyilkolt magyar nő édesanyja – hazugságok jelentek meg a lánya haláláról

rtl.hurtl.hu

2022. április 19. 8:44

G. Orsolya testét mintegy hatvan vágott és szúrt seb borította, ebből sok a kezén volt, ami arra utalt, hogy védekezni próbált.

Mint arról mi is beszámoltunk, egy magyar családanya, az 51 éves G. Orsolya holttestét találták meg egy utcára kidobott táskában New Yorkban. 

Szörnyű fájdalom, hogy elveszítettem Orsit. Valahogy fel kell dolgoznom 

mondta a Borsnak az áldozat Balassagyarmaton élő édesanyja.

Az asszony azt mondta a lapnak, felháborítja, hogy a külföldi média sok valótlanságot közölt a lánya halálával kapcsolatban, amikor még az amerikai rendőrség sem tud biztosat. 

A lap azt írta, hogy az áldozat hosszú évek óta az Egyesült Államokban élt, de rendszeresen hazalátogatott. Egy gazdag lítiumkereskedő felesége volt, két fiuk volt. New York gazdag környékén, Forest Hillsben laktak egy nagy értékű házban. Tavaly veszítette el az édesapját, ami nagyon megviselte.

A lapnak a nő egy az USA-ban élő barátnője azt mondta, hogy Orsolyának az volt a legfontosabb, hogy a fiai megfelelő oktatást kapjanak. Az áldozat nagyon sokat dolgozott, de háziasszonyként is helytállt. Nemrég kapott ajándékba egy kiskutyát.

Eközben a New York Post arról ír, hogy a boncolás eredménye szerint az áldozat nyakán, felsőtestén és bal kezén közel 60 szúrt és vágott sebet találtak, a kezét borító sebek arra utalnak, hogy próbált védekezni a támadó ellen. 

A hétfő esti Híradó riportja az esetről:

Nyitókép: NBC

 

 

 

 

 

 

 

#Baleset-bűnügy#gyilkosság#gaal orsolya#new york#nypd

Címlapról ajánljuk