Külföld

Magyar családanya holttestét találták meg egy utcára kidobott táskában New Yorkban

rtl.hurtl.hu

2022. április 17. 11:21

13 éves fiára a rendőrök törték rá az ajtót a család otthonában.

A rendőrség bejelentése szerint az 51 éves Gaál Orsolya földi maradványai voltak abban a véres sporttáskában, amelyet szombat reggel találtak meg nem messze a nő és családja otthonától. A Daily Mail cikke szerint a holttestet két környékbeli lakos vette észre egy parkon átvezető út mellett New York Queens negyedében. A rendőrség szerint a táskából szivárgó vér az asszony egy zárt lakóövezetben található otthonához vezette őket. 

Az áldozatnál nem volt személyi igazolvány, az otthonához érkező rendőrök „vészbehatolással” jutottak be házába, ahol a felső szinten megtalálták Gaál Orsolya 13 éves fiát. A kamasz kihallgatásakor azt állította, hogy édesanyjával ketten voltak a házban, apja és bátyja elutaztak. A gyerek nem tudott az édesanyjával történt tragédiáról. Egy szomszéd szerint a gyereket bilincsben vitték el a házból, később a rendőrség közölte: a fiatalt szabadon engedték, nem volt tudomása az eseményekről. 

Rendőrségi források a New York Postnak azt mondták, hogy Gaál Orsolya férje, akit a szomszédok Howard Kleinként azonosítottak és nagyobbik, 17 éves fia is a nyomozók látókörébe került.  Az apa Twitter-bejegyzései szerint mindketten külföldön voltak, a rendőrség szerint amint értesültek a történtekről, elindultak haza. A Post elérte a férfit, aki azt mondta: 13 éves, Leo nevű fia biztonságban van, hazautazik New York-ba.

Gaál Orsolya Facebook-oldala szerint a Budapesti Gazdasági Egyetemen tanult, magyarul beszélt, bejegyzései szerint családtagjai élnek Magyarországon. 


Nyitókép: NBC New York / YouTube

#Külföld#new york#gyilkosság#ma

Címlapról ajánljuk