Baleset-bűnügy

„Telibe találta” – az M3-as közepén robbant le a kisteherautó, az érkező sofőr nem vette észre

rtl.hurtl.hu

2022. április 5. 11:26

A balesetben öten sérültek meg, mentőhelikoptert kellett hívni.

Belerohant egy lerobbant kistehetautóba az M3-ason egy auto, írja a Magyar közút Instagram-oldala. A balesetben ketten súlyosan, hárman könnyebben megsérültek, előbbiekhez mentőhelikoptert kellett hívni.

Az eset szombat délután történt az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, a 28-as kilométerszelvénynél. Egy kisteherautó a középső sávban lelassult, láthatóan műszaki problémával küzdött. A jármű több száz méteren haladt a középső sávban, nem húzódott le, így viszont a lehető legrosszabb helyen állt meg.

Sokan ki tudták kerülni egyik vagy másik oldalról, viszont egy autós későn vette észre és telibe találta a szinte álló járművet. A becsapódás erejétől a kisteherautó végül a külső sávon állt meg.

Telibe találta,

írták.

A közút figyelmezteti a sofőröket, hogy ha bármilyen műszaki probléma adódik útközben, akkor minél gyorsabban húzódjanak le. Azt írták:

A felvételeken is jól látszik, mennyire fontos, hogy ha egy autópályán lelassul vagy megáll a forgalom, akkor alakítsatok ki azonnal biztonsági sávot, ahol a mentők, rendőrök, tűzoltók is gyorsan eljuthatnak a bajbajutottakhoz.


Nyitókép: Magyar közút

 

#Baleset-bűnügy#instagram#magyar közút#m3#baleset#ütközés#karambol

Címlapról ajánljuk