Baleset-bűnügy

Rendőröket hívott droggal teli belvárosi lakására egy férfi, mert meglopták

rtl.hurtl.hu

2022. március 23. 8:16

Gyorsan őrizetbe is vették, mert nagyon gyanús volt, hogy díler. 

Kábítószer-kereskedelem  gyanújával vettek őrizetbe a rendőrök egy budapesti férfit, miután kihívta a rendőröket saját lakására, mert meglopták – írta szerdán a police.hu. A beszámoló szerint a 21 éves férfi szombaton, március 19-én reggel kért rendőri intézkedést, mert egy szexuális szolgáltatást kínáló weboldalról az otthonába invitált nő és vele érkező társa 160 ezer forintot lopott el tőle.

A kiérkező rendőrök jelentős mennyiségű kábítószergyanús anyagot találtak a lakásban, majd amikor átkutatták digitális mérlegre és simítózáras tasakokra bukkantak. A police.hu cikke szerint „46 gramm növényi törmeléket és 26 gramm fehér színű kábítószergyanús anyagot foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a 21 éves és 25 éves nőt lopás, illetve kábítószer birtoklása vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A drogfogyasztást mindkettejük elismerte, a lopást viszont tagadták.

Sz. Tibort kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, érdemi vallomást nem tett. A nyomozók a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására; a két nő szabadlábon védekezhet.

Nyitókép: police.hu

#Baleset-bűnügy#drog#díler#drogdíler#rendőrség#lopás#budapest

Címlapról ajánljuk