Baleset-bűnügy

Egy csecsemőt mentettek ki a tűzoltók az égő újpesti házból

rtl.hurtl.hu

2022. február 16. 10:01

A kigyulladt lakásban egy ember meghalt. 

Egy ember meghalt, miután kigyulladt egy újpesti társasház harmadik emeleti lakása – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szerdán az MTI-vel.  A katasztrófavédelem ügyeletére hajnali fél kettőkor érkezett bejelentés, hogy a Szent László téren – az újpesti tűzoltóság közvetlen közelében – füstöl egy társasház egyik lakása.

A katasztrófavédelem közlése szerint hulladékok és bútorok égtek a négyemeletes, tetőtér-beépítéses társasház harmadik emeleti lakásában, aminek előszobájában a tűzoltók egy eszméletlen embert találtak, akinek az életét már nem lehetett megmenteni.

A szomszédos lakásból a tűzoltók két felnőttet és egy csecsemőt hoztak ki légzőkészülékre csatlakoztatható mentőálarcban, a kimentetteket megfigyelésre kórházba vitték. Állapotukról nem közöltek információkat.

A tűzoltók valamennyi lakást átvizsgálták, a lakókat a beavatkozás idejére arra kérték, hogy zárják be a nyílászárókat és maradjanak otthon – tették hozzá. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mi okozta a tüzet.

 

#Baleset-bűnügy#tűz#csecsemő#tűzoltók#tűzoltóság#haláleset

Címlapról ajánljuk