Baleset-bűnügy

Súlyosan bántalmazott, félig meztelen nő feküdt egy árokban Hódmezővásárhelyen

rtl.hurtl.hu

2022. január 29. 21:21

Csak egy póló volt az összevert nőn, aki egy út menti árokban feküdt szombat délután. A feltételezett tettest a rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

A rendőrség elfogta azt a férfit, aki a gyanú szerint bántalmazott egy nőt szombat délután Hódmezővásárhelyen. A nőn a makói országúton, a Délibáb utca sarkához közel segítettek a mentők – írta szemtanúkra hivatkozva a Promenad24 helyi híroldal.

A nőt a környékbeli lakók találták meg, csak egy pólót viselt, és annyira összeverték az arcát, hogy a korát sem tudták megállapítani. Szemtanúk szerint a nőt egy fehér autóból dobták ki.

Az értesüléseket a rendőrség nem erősítette meg, de szombat este annyit közöltek, hogy 16 óra előtt kaptak bejelentést egy sérült nőről, aki egy árokban feküdt. A bántalmazott nőt a mentők kórházba szállították. 

A nyomozók 2 órán belül megállapították a feltételezett elkövető kilétét. A közelben lakó férfi a nővel összeszólalkozott, majd súlyosan bántalmazta. A férfit elfogták, előállították és kihallgatását megkezdték.

A gyanúsítottat őrizetbe vették, életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Nyitókép: police.hu

#Baleset-bűnügy#bántalmazás#rendőrség#hódmezővásárhely

Címlapról ajánljuk