Baleset-bűnügy

Sniccerrel megvágta egy kamasz nyakát, mert ordítozott vele egy szórakozóhelyen

rtl.hurtl.hu

2022. január 23. 12:35

Csak a szerencsén múlt, hogy nem ért fontosabb eret a vágás. Emberölés kísérletével gyanúsítják a támadót.

A Pest megyei rendőrök befejezték annak a 46 éves férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint egy helyi szórakozóhelyen megvágta egy fiatalember nyakát. A férfit emberölés kísérletével gyanúsítják – írja a police.hu.

Egy fiatal társaság tagjai keveredtek szóváltásba T. Tamással 2020 márciusában egy szentlőrinckátai szórakozóhelyen. A helybéli férfi a zsebéből kirántott egy sniccert, és a társaságban lévő egyik kamasznak megvágta a nyakát.

Az áldozat állkapcsa alsó szélén mintegy 10 centiméter hosszúságú, a bőr alatti zsírszövet és állkapocsizom sérülésével járó metszést szenvedett el. Az orvosszakértői vélemény szerint a sérülés centrumában nagy visszér helyezkedik el, ami nem sérült meg, azonban ez csak a véletlennek köszönhető, akár meg is halhatott volna a fiatal fiú.

A nagykátai rendőrök pár órán belül elfogták és kihallgatták az elkövetőt, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. Azzal védekezett, hogy nem előre kitervelt támadás volt, az áldozat kezdett vele ordítozni, ő egyszerűen csak előkapta a sniccert és spontán „megkarmolta“ vele.

Nyitókép: police.hu

#Baleset-bűnügy#sniccer#nyak#vágás#szórakozóhely#szóváltás#gyilkossági kísérlet#rendőrség

Címlapról ajánljuk