Baleset-bűnügy

„Egyáltalán nem megy az alvás” – megszólalt a terhes nő, akit fogvatartott, megvert és megerőszakolt a volt barátja

rtl.hurtl.hu

2022. január 21. 14:58

A nő az RTL Híradónak mesélt fogvatartásáról, és arról is, hogyan sikerült végül megszöknie.

„Egyáltalán nem megy az alvás. Minden apró zajra felkelek éjszaka is” – így kezdte történetét az a terhes nő, akit a gyanú szerint elrabolt, fogvatartott, majd többször megerőszakolt egy miskolci férfi, aki az asszony volt barátja.

Az RTL Híradónak arról beszélt, hogy ha nappal el is alszik, akkor is rögtön felriad minden apró neszre. Közölte, hogy szerencsére a kisbabája jól van, a vizsgálatok azt mutatták, hogy minden rendben van vele.

Elrablásáról azt mondta, hogy éppen hazafelé tartott, amikor odament hozzá a volt párja, aki kérte, hogy menjen vele. Miután a nő ezt elutasította, a férfi erőszakossá vált, és közölte, hogy márpedig vele fog menni. Ezután berángatta a terhes nőt a házába.

0-24 órában velem volt, mozdulni nem tudtam mellőle, családomat nem tudtam sehogy értesíteni 

– mondta a nő, akinek a hangját, saját kérésére, torzítottuk. Arról is beszélt, hogy a férfi többször megütötte, leginkább a fején, és az sem érdekelte, hogy az asszony terhes.

Elmesélte, hogy egyszer majdnem meg tudott szökni. Sikerült mentőt hívnia, akiknek elmondta, hogy fáj a hasa, a veséje, mindene. Ezt azonban észrevette a férfi is, és azonnal ütni kezdte. Mikor a mentők megérkeztek, és hívták a nőt, hogy ott vannak, a férfi vette fel a telefont, és azt mondta, hogy már nincs rájuk szükség. Később aztán adódott még egy lehetőség a szökésre.

Egyik nap felkeltem, és láttam, hogy a telefon ott volt mellettem, de ő nincs sehol. És utána kaptam egy telefonhívást, hogy ő elment Pestre dolgozni, és reméli, hogy mire jön haza én otthon leszek, ha nem akarok magamnak bajt

– mesélte a nő. Az ajtó ugyan le volt lakatolva, de a kulcs benne volt, ezért ki tudott jutni. Azonnal a családjához ment, és először abban maradtak, hogy nem tesznek feljelentést. Csakhogy a férfi felbukkant a nő otthonánál, ekkor hívták a rendőröket. Végül kedden fogták el. Az asszony arról is beszélt, hogy azóta is rettegésben élnek, anyját például „letámadták” az utcán, hogy vonják vissza a feljelentést, ha nem akarnak bajt.

Az esetről az RTL Híradó 18 órakor kezdődő adásában részletesen is beszámolunk.

#Baleset-bűnügy#erőszak#fogvatartás#terhes

Címlapról ajánljuk