Baleset-bűnügy

Tévesen hihette a gyászoló anya, hogy a lánya is meghalt a tragikus tapolcai balesetben

rtl.hurtl.hu

2022. január 4. 12:17

Egy vonat és egy autó ütközött újév napján, négyen veszítették életüket az autóban. Az egyetlen túlélőt véletlenül az áldozatok közé sorolták.

Életben van az újévi, négy halálos áldozattal járó baleset egyik, halottnak vélt sérültje – értesült a Blikk. A RTL Híradójának riportja szerint a baleset egy vasúti átjáróban történt, ahol a 17-19 év közötti fiatalokat szállító autó a fénysorompó tilos jelzése ellenére hajtott a sínekre, ahol összeütközött a Tapolca felől érkező sebesvonattal.

A lap szerint január 3-án éjjel nyomozók jelentek meg az elhunytnak vélt Sz. Melani szüleinél, akikkel közölték: a gyermekük él, vagyis nem az ő lánygyermekük hunyt el a balesetben.

A lányt jelenleg a szombathelyi kórházban kezelik. A tényleges áldozat Gy. Dóra, az autót vezető sofőr, a szintén elhunyt Gy. Zoltán húga volt.

A cikk szerint a rendőrség tagadja, hogy tévesen tájékoztatták volna édesanyját Sz. Melani haláláról, és a sajtóban és a közösségi médiában megjelent, téves információkra hivatkoznak. Az anya szerint azonban lánya halálát a hatóságok közölték vele a baleset után.

Nyitókép:  Lévai Renáta / RTL Híradó

#Baleset-bűnügy#halálos baleset#tapolca#tévedés

Címlapról ajánljuk