Az álommeló

Rachel és Márió vitájától zengett az Office, Balogh Levente pedig megdöbbentő kritikát kapott

rtl.hurtl.hu

2024. április 29. 21:25

A kiválasztás 26. napján a jelöltek egy olyan feladatot kaptak, amelyben a tavalyi év legígéretesebb elnöki asszisztenseivel szemben kellett megmutatniuk kreativitásukat. A feladat megoldása közben azonban Márió és Rachel nagyon összevesztek. Később Márió egy Dettivel folytatott podcast beszélgetésben olyat mondott, ami meglepte Balogh Leventét. 

Az álommeló jelöltjei Levente magángépén utazhattak haza

A spanyol meló a végéhez ért, így Steiner Rachel, Kása Eszter és Pálfi Márió hazautazhattak. A repülőút azonban tartogatott egy kis meglepetést, Balogh Levente ugyanis a saját magángépén vitte vissza őket Magyarországra.

Az álommeló legjobbjai visszatérnek: az első évad jelöltjei újra akcióba lendülnek 

Vajtó Detti, Vámosi Marcell és Lencsés Bálint újra az office területén bizonyíthatnak Balogh Leventének. Az elnök úr ugyanis felkérte őket, hogy egy feladat erejéig térjenek vissza, amiben össze kell csapniuk a második évad még bent lévő jelöltjeivel.

„Inkább hajléktalan lennék, minthogy az ő munkatársa legyek” – Márió megelégelte csapattársa beszólásait 

Miközben Pálfi Márió azt érezte, hogy Steiner Rachel semmibe veszi a munkáját, Rachel felháborodott, hogy társa nem teljesít megfelelően. A munkafolyamatok egyeztetése emiatt állandó adok-kapokká vált Az álommeló jelöltjei között.

Rachel kiviharzott az office-ból, miután Márió megsértette

A termékfejlesztés és prezentálás kidolgozása nem ment zökkenőmentesen Steiner Rachel, Kása Eszter és Pálfi Márió csapatában. Vitájuk annyira elharapózott, hogy tőlük zengett az office és mindenki tátott szájjal figyelte őket. A veszekedés végén Márió annyira megsértette Rachelt, hogy a lány kiviharzott az office-ból.

„Elegem van… én a belemet kidolgozom” – Rachel nekiesett csapattársainak 

Steiner Rachel, Kása Eszter és Pálfi Márió a csapatukban eluralkodó viták miatt elvesztették a feladatot. A segítők távozása után Rachel szóvá tette társainak, hogy annak ellenére, hogy ő mindent beleadott, mégis őt támadták be. Egyetlen dolog érdekelte: miért?

Márió előítéletesnek nevezte Balogh Leventét, nem sejtve, hogy az elnök úr is hallja 

Az álommeló jelöltjei egy beszélgetésben meséltek magukról, a műsorról és magáról Balogh Leventéről az előző évad második helyezettjének Vajtó Dettinek. Azt viszont nem sejtették, hogy mindezt az elnök úr is hallja. Balogh Levente kikerekedett szemmel figyelte, amikor Márió az interjú befejezése után elárulta, hogy szerinte miben hibázott az üzletember.

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#26. rész#összefoglaló#ez történt#balogh levente#kritika#steiner rachel#pálfi márió#vita#veszekedés#kása eszter

Címlapról ajánljuk