Az álommeló

Balogh Levente előtt is összevesztek Az álommeló jelöltjei

rtl.hurtl.hu

2024. április 17. 21:35

A 18. munkanapon Balogh Levente a jelöltekre bízta négy fontos külföldi partnerét. A legtöbb csapatnak nem okozott gondot az üzleti etikett betartása, ám két jelölt között egész nap folyamatos volt a feszültség, ami a teljesítményükre is kihatott. Andrea és Bence az elnök úr előtt sem tudták visszafogni magukat. Bence végül nem kapott újabb esélyt, így neki kellett távoznia az Office-ból.

Andi és Bence elvéreztek az etikett teszten

Az elnöki asszisztensnek nemcsak az alapvető gazdasági- és jogi ismeretekkel kell rendelkeznie, hanem az üzleti protokoll világában is ismernie kell az illemszabályokat. Balogh Levente kíváncsi volt, hogy a jelöltjei hogyan teljesítenek ezen a területen. A többségnek sikerült viszonylag gyorsan továbbjutni a következő feladatra, ám Andi és Bence nem tartozott közéjük.

Zsuzsi végzetes hibát vétett, amikor összekeverte a Lánchidat a Szabadság híddal

Gergőnek és Zsuzsinak Balogh Levente – Kenyából érkezett – üzleti partnerét kellett megtalálnia a városban, majd teljesíteni minden kívánságát. A páros először félrevezette a vendéget, majd boltból szerzett pereccel és túrós desszerttel csillapították az éhségét a vágyott gulyásleves helyett.

Andi és Bence órákig megváratták, majd étlen-szomjan vitték Balogh Levente elé a spanyol üzletasszonyt

Az illemszabályok okozta kezdeti nehézségek csak tovább rontottak Andi és Bence esélyein. Mivel az első feladatot sem sikerült időben elvégezniük, a második feladat is kudarcra volt ítélve.

„Andival vigyázzatok!” – Radivojevics Bence figyelmeztette a jelölteket, majd könnyek között távozott Az álommelóból

Két csapatnak sem sikerült teljesítenie a rájuk bízott feladatot, de Gergő és Zsuzsi párosa új esélyt kapott az elnök úrtól. Andi és Bence viszont egymásnak feszültek Balogh Levente irodájában, aki úgy döntött, Bence nem alkalmas arra, hogy az asszisztense legyen, így számára véget ért a küzdelem.

Előzetes: Lakatos Istvánnak is bizonyítaniuk kell Az álommeló jelöltjeinek (04.18.)

Az álommeló csütörtöki részében Lakatos István is feltűnik, akivel tárgyalnia kell a jelölteknek. Mindeközben Balogh Levente megpróbálja kideríteni, hogy az emberei kit tartanak a leggyengébb láncszemnek a csapatból. Gombár Betti pedig lehetőséget kap, hogy kirúgja az elnök úr egyik rosszul teljesítő alkalmazottját.

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#18. rész#balogh levente#halász andrea#radivojevics bence#kiesés#összefoglaló#ez történt

Címlapról ajánljuk