Az álommeló

„Az egész csapat felhúzott” – Balogh Levente két vezetőt is kirúgott

rtl.hurtl.hu

2024. április 1. 21:30

Az álommeló hatodik részében a jelöltek Balogh Levente egyik legkedveltebb feladatát látták el, a komissiózást. Három csapatból kettő várakozáson alul teljesített, ami fel is dühítette az elnök urat. Levente úgy döntött, hogy a legrosszabbul teljesítő két csapat vezetőjét küldi el, így Fruzsi és Szilveszter számára véget ért az elnöki asszisztensi pozíció elnyeréséért vívott küzdelem. A jelöltek így újabb két várólistás érkezésére számíthattak.

Ketten is csatlakoztak Az álommeló jelöltjeihez, Zsuzsanna nem örült az érkezőknek 

„Ha emiatt fogok elcsúszni…fejbe lövöm magam” – mondta Zsuzsa, amikor meglátta a magassarkúban lépkedő Andreát, a szintén újonnan érkező Viktor oldalán. Fruzsina próbálta megnyugtatni jelölttársát, majd meghallgatták a friss csapattagok bemutatkozását.

Balogh Levente egy régi Barkasszal indította be karrierjét 

Az álommeló legújabb részében a jelöltekre komissiózás várt, azonban mielőtt belevetették volna magukat a raktár árukészletébe, Balogh Levente felidézte karrierje kezdetét. A 90-es években ugyanis egy régi Barkasba pattanva vezetett keresztül az országon, hogy minél több árut adhasson el. A sokat megélt autó most újra feltűnt mellette.

„Ez nekem is kicsit durva volt” – Szilveszter stílusa megdöbbentette csapattársait 

Anna és Péter egyre idegesebben nézte az órát, ugyanis a raktárban pakoló két csapattársuk, Szilveszter és Andrea több óra elteltével sem adott ki nekik semmit, amit kiszállíthattak volna. Telefonon próbálták kideríteni, hogy állnak, azonban Szilveszter leállította őket. Stílusa az új jelöltet, Andreát is meglepte.

„Ez nem lesz problémás?” – Anna aggódott, hogy csapattársai áthágták a szabályokat 

Szilveszter és Andrea átkutatták a raktárat, de volt több tétel, amit sehol sem találtak meg. A csapat úgy döntött, felhívják a megrendelőt, hogy rábeszéljék egy esetleges cserére. Anna aggódva hallgatta a beszélgetést, mert szerinte ezt nem tehették volna meg.

„A többi csapat még itt sem tart” – Bence és társai mindenkit beelőztek 

Miközben a másik két csapat még javában pakolt, Bence, Betti, Viktor és Eszter már elkészültek az első megrendelésükkel. Az első sikeres kiszállításuk után sem volt megállás: egyszerre három címre kellett kimenniük.

„Tiszteletlen velünk szemben” – Szilveszter kiesése után köszönés nélkül távozott 

Balogh Levente az elnöki irodába rendelte Szilvesztert és csapatát, hogy átbeszéljék, miért teljesítették gyengén a feladatukat. A beszélgetés végén az elnök úr úgy döntött, hogy Szilveszternek kell távoznia. A jelölt jelölttársainak sem akart köszönni, amivel megdöbbentette a többieket.

Balogh Levente döbbenten hallgatta végig Fruzsi vallomását, majd hazaküldte a jelöltet 

Balogh Levente érdeklődve kérdezte Fruzsit és csapatát, miért nem sikerült több megrendelést teljesíteniük. A többség szerint a kommunikáción úszott el minden, aminek a legfőbb oka maga a vezetőjük, Fruzsi volt, aki elárulta, milyen súlyos hibát vétett, aminek ez lett az eredménye. „Atyaúristen, mi jön még” – mondta az elnök úr.

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#összefoglaló#6. rész#ez történt#balogh levente#kiesés#kirúgás#likker fruzsina#belső szilveszter péter

Címlapról ajánljuk