Az álommeló

Többen is kockára tették elnöki asszisztensi pozíciójukat a harmadik napon

rtl.hurtl.hu

2024. március 27. 20:15

Balogh Levente egy-egy plüssállat megtervezését bízta Az álommeló jelöltjeire, hogy minél több pénzt gyűjtsenek egy gyermekotthon javára. Levente kérésének ellenére többen késve érkeztek az office-ba, amivel saját csapatuk munkáját is hátráltatták. Egy valaki azonban nem jelentkezett munkára egyáltalán, majd levélben mondott fel az elnök úrnak. A csapatoknak Szeretet Maci és Bátor Bubi terveit még időben sikerült leadni a plüsskészítő mestereknek, így izgatottan várhatják, mi készül el másnapra.

Elkéstek a jelöltek, lemaradtak Balogh Levente feladatáról

Balogh Levente elbeszélgetett két új jelöltjével, Kevinnel és Bencével, amíg megérkeztek azok az emberei is, akik hajnalban felvették a telefont Farmosi Lariszának. A többiek viszont hátrányos helyzetbe kerültek a harmadik napon.


Balogh Levente döntött az elkésett jelöltjei sorsáról: Ez egy jó lecke önöknek?

Annát, Veronikát és Zsuzsit nem tudta elérni hajnalban Farmosi Larisza, így ők nem értesültek a korábbi kezdésről. A csapat többi tagja már órák óta dolgozott a napi projekten, amikor megérkeztek az office-ba. Balogh Levente segítői körében közölte velük, hogy mi vár rájuk a késés miatt.


Hova tűnt Szentirmai Márti, aki nem rég csatlakozott Balogh Levente jelöltjeihez?

A Kincső helyére érkezett Márti nem jelent meg Balogh Levente irodájában a harmadik napon. Az elnök úr értetlenül állt a helyzet előtt segítőivel együtt, de végül Dr. Krasznai István ismertette a fejleményeket Leventével.


Betti alkudozni kezdett az elégedetlen Balogh Leventével

Balogh Levente a macis csapathoz érkezett először, hogy részt vegyen a kampány népszerűsítésében. A forgatás végén azonban felhívta a jelöltek figyelmét egy igazán nagy hiányosságra. Ekkor Betti próbálta menteni a menthetőt…


„Attól, mert kevesebbnek érezheti magát miattam, ne én vegyek vissza” – feszültséget szült, hogy Betti akarta uralni a csapatot

Betti az előző napi feladat után újra magára vállalta a csapatvezető szerepét, amit nem nézett minden jelölt jó szemmel. Márk hangot is adott ellenérzéseinek.


Balogh Levente: Az a szerencséjük, hogy nagyon jó színész vagyok

Az elnök úr elismerően nyugtázta, hogy új jelöltje, Kevin magabiztosan kezelte a technikai nehézségeket a forgatáson, ám a végeredmény sikere Balogh Leventének is köszönhető majd.


Balogh Levente nem áll messze attól, hogy két jelöltjétől is megváljon

A negyedik napon az a csapat nyer majd, aki több adományt gyűjt plüssállatával. A feladat terhe alatt feszültté válnak a jelöltek, ami vitát is generál közöttük. Hogy a bakiknak milyen hatásai lesznek, és hogy kit bocsát el Balogh Levente, az Az álommeló következő részében kiderül.

 

 

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#ez történt#3. rész#összefoglaló#balogh levente#dr. krasznai istván#farmosi larisza#gombár bettina#Kiss Márk#váradi kevin#Papp Bence#szentirmai martha#felmondás#feladat#plüssállat#jótékonyság

Címlapról ajánljuk