Az álommeló

Viki váratlan manőverrel diadalmaskodott, Pégét elbocsátották, Balogh Levente számonkérte a nap veszteseit

rtl.hurtl.hu

2023. május 2. 22:35

A távozó Pégé nem értett egyet az elnök döntésével, Viki pedig mindent megtett azért, hogy elsőkként érjenek a célba Balázzsal.

Míg a jelöltek Kecskeméten és vonzáskörzetében hordták ki az ásványvízrendeléseket, az elnök személyes beszélgetésre hívta Pégét. Többen is arra számítottak, hogy ez a kiválasztás – az előzőekhez hasonlóan – valamiféle kiváltságot jelent majd, de tévedtek. A jelöltnek le kell mondania az álommelóról.

Levente nem hozott jó döntést, velem jobban járt volna

– mondta az elbocsátott jelölt.


Mindeközben Viki váratlan – Bálinték szerint egyenesen veszélyes – manőverrel előzte meg társait. Bálint Farmosi Lariszának és Dr. Krasznai Istvánnak jelentette a konkurens csapatot, akik szerinte szabályt szegtek a győzelem érdekében. Viki szerint nagyon gáz, hogy Bálint árulkodik, de őt ez nem zökkentette ki – mindent megtett, hogy visszaszerezze az első helyet. A videóból kiderül, mi lesz a következménye a jelöltek vitájának.


A nap kiértékelése során feszült volt a hangulat Balogh Levente kecskeméti irodájában, miután behívatta magához két jelöltjét. Marcell és Timi utolsókként végeztek az aznapi feladatban, ezért volt is félnivalójuk a beszélgetés alatt.

Önök ma nem brillíroztak

– kérte számon Balogh Levente a nap veszteseit.


A következő adásban Marcell sírva veszi le a belépőkártyáját, miután a segítők megdöbbenve fogadják munkáját Az álommeló szerdai adásában. Hogy mitől lepődtek meg ennyire, és hogy Marcell miért veszi le a kártyáját, kiderül a folytatásból 20:50-kor az RTL-en.

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#czibolya viktória#pégé#vezetés#elbocsátás

Címlapról ajánljuk