Az álommeló

Celebek nehezítették Az álommeló jelöltjeinek a dolgát

rtl.hurtl.hu

2023. április 17. 22:10

Az álommeló hétfői epizódjában Balogh Levente Nádai Anikó, Nyári Dia és Gáspár Laci segítségét kérte abban, hogy megtudja, melyik jelentkezője tud a legjobban teljesíteni a legnehezebb helyzetekben is.

Nádai Anikóra, Nyári Diára és Gáspár Lacira nem akármilyen feladat várt Az álommeló 9. epizódjában. A celebeknek most minden sztárallűrjüket be kellett vetni annak érdekében, hogy megnehezítsék az elnöki asszisztensi pozícióra pályázók munkáját.

 

Nádai Anikó

A műsorvezető elvesztett jegygyűrűje feszültséget, mellszívó iránti igénye pánikot szült a forgatáson. Ugyanis Anikó komolyan vette a feladatát, és minden lehetőséget megragadott annak érdekében, hogy megnehezítse a leendő elnöki asszisztensek helyzetét. Ezekre a váratlan problémákra biztos, hogy senki sem számított. Nézd meg, hogyan tudtak együtt dolgozni Nádai Anikóval Az álommeló jelöltjei!

Gáspár Laci

Az álommeló jelöltjei mindent megtettek annak érdekében, hogy Gáspár Laci komfortosan érezze magát, de az énekesnek ez sem volt elég: ahol csak tudott, belekötött a stábjába.

Ez a legkellemetlenebb forgatásom

– mondta Laci, aki kíméletlen volt Pégé csapatával.

Nyári Dia

Volt olyan, amit nem volt hajlandó bevállalni Dia a forgatás kedvéért sem – az egészségügyi állapotára hivatkozva. Máté viszont annyira szeretett volna jól teljesíteni, hogy mindenáron megpróbálta rábeszélni a színésznőt, egyezzen bele a forgatókönyv részleteibe. Végül Balázsnak kellett rászólnia csapattársára, hogy ne erőltesse tovább a dolgot. Ha kíváncsi vagy, hogyan tudtak együtt dolgozni a jelöltek Diával, akkor nézd meg a videót!

 

A nap végén pedig Balogh Levente leült a három celebbel, hogy kiértékeljék az aznapi feladatot. Nyári Dia, Nádai Anikó és Gáspár Laci a visszajelzéseikkel nagyban segítették az elnököt abban, hogy meghozza végső döntését.

 

A következő adásban Balogh Levente a jelöltjeivel szavaztatja meg, hogy ki a leggyengébb közülük, a jelentkezőknek plüss gyerekjátékot kell készíteniük. Ez első blikkre nem tűnhet feszültséggel teli feladatnak, de így is kialakulnak komoly nézeteltérések a csapatokon belül, aminek meg is lesz a következménye. Kövesd Az álommeló adásait minden hétköznap 20:50-től az RTL-en!

 

#Az álommeló#Az álommeló#nádai anikó#rtl#gáspár laci#nyári dia

Címlapról ajánljuk