A Konyhafőnök

Ilyen még nem volt – Botránnyal, kiborulásokkal jön A Konyhafőnök!

rtl.hurtl.hu

2020. július 21. 9:00

A Konyhafőnök eddig még soha nem látott epizódokkal augusztus 3-tól az RTL Klub képernyőjén. Most mindenki megkapja a magáét!

A népszerű gasztro reality, A Konyhafőnök eddig még sosem látott casting epizódjai hatalmas kiborulásokkal, botrányokkal, megható és vicces pillanatokkal, vadonatúj formában augusztus 3-tól minden hétköznap 20:10 az RTL Klubon!

Amatőr szakácsok tömegei igyekeznek lenyűgözni ételeikkel Fördős Zét és a Michelin-csillagos séfeket, Sárközi Ákost és Rácz Jenőt, hogy bekerüljenek a Konyhafőnök versenyébe. Persze nem mindenki viseli jól az elutasítást és tűri jól a kritikát. A sértett versenyző jelöltek a zsűrit sem kímélik, ha önérzetükről van szó, így hangos szóváltásokkal, ajtócsapkodással, hisztikkel adnak hangot nemtetszésüknek. A most először látható casting epizódokban a versenyzők nem egyszer próbára teszik a zsűrit sokkoló alapanyagaikkal is, mint például a sáska. Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő még keményebben bírálja a jelölteket, csak a legjobbak juthatnak tovább, hiszen a verseny tétje A Konyhafőnök cím és az ezzel járó 10 millió forint! Álmok törnek össze és valósulnak meg, ez a fesztivál nem marad el, itt mindenki megkapja a magáét.
 


A gasztro reality felvételeinek jelentős részét az egészségügyi veszélyhelyzet kihirdetése előtt forgatták le. A forgatás fennmaradó idejére a műsor gyártója szigorú egészségügyi biztonsági intézkedéseket léptetett életbe, amelyek közül  a leglényegesebbek; a műsor résztvevői és a stáb nem használhatták a tömegközlekedési eszközöket, szállításukat a gyártó oldotta meg. Csak a műsor résztvevői és stáb léphetett be a forgatás területére, akiknek kötelező volt az azonnali fertőtlenítés. A forgatás alatt nem hagyhatta el senki az épületet, az étkeztetést a gyártó oldotta meg. A stáb gumikesztyűben és maszkban végezte a munkát, a leállásokban a résztvevőknek kötelező volt a maszk és gumikesztyű használata, valamint a rendszeres fertőtlenítés. Naponta többször kötelező volt a stúdió és a munkaállomások fertőtlenítése. Ezen felül minden leállásban külön kötelező volt a munkaállomások fertőtlenítése.

A Konyhafőnök augusztus 3-tól hétköznap esténként 20:10 az RTL Klubon! Ez a fesztivál idén sem marad el!

#A Konyhafőnök#rtl#RTL Klub#új évad#új részek#casting

Címlapról ajánljuk