4:43
A KonyhafőnökImre káposztás főétele
2018. április 10. 22:10
Az első feladatban egy káposzta pult várt a versenyzőkre, erről választva kellett többféle textúrát is alkotniuk. A Séf persze adott nekik pár ötletet. Utána jöhetett a főzés, és persze a kóstolás!
Sertésszűz karfiol variációkkal
Hozzávalók: 1db sertésszűz, 1db pagoda karfiol, 1db fehér karfiol, 1fej hagyma, 1db pak choi, lila káposzta, parmezán, tejszín, só, bors
A húst lehártyázzuk, sózzuk, borsozzuk és kérgesítjük. A sütőbe tessszük 180 fokra, 15 percre, majd pihentetjük.
A fehér karfiolt összeaprítotjuk és a hagymát olajon lepírítjuk, rizottót készítünk belőle parmezánnal és tejszínnel krémesítjük.
A pagoda karfiolt vajjal, mixerben pépesítjük, sózzuk, borsozzuk. A tányérra rendezzük.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem