A Konyhafőnök

Imre káposztás főétele

rtl.hurtl.hu

2018. április 10. 21:10

Az első feladatban egy káposzta pult várt a versenyzőkre, erről választva kellett többféle textúrát is alkotniuk. A Séf persze adott nekik pár ötletet. Utána jöhetett a főzés, és persze a kóstolás!


Sertésszűz karfiol variációkkal
 

Hozzávalók: 1db sertésszűz, 1db  pagoda karfiol, 1db fehér karfiol, 1fej hagyma, 1db pak choi, lila káposzta, parmezán, tejszín, só, bors
 

A húst lehártyázzuk, sózzuk, borsozzuk és kérgesítjük. A sütőbe tessszük 180 fokra, 15 percre, majd pihentetjük.

A fehér karfiolt összeaprítotjuk és a hagymát olajon lepírítjuk, rizottót készítünk belőle parmezánnal és tejszínnel krémesítjük. 

A pagoda karfiolt vajjal, mixerben pépesítjük, sózzuk, borsozzuk. A tányérra rendezzük.

#A Konyhafőnök#molnár imre#recept#káposzta

Címlapról ajánljuk