0:17
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Emerencia Ázsiája
2018. március 28. 21:05
Az első feladatban egy ázsiai pult várt a versenyzőket. A kérdés már csak az maradt: vajon visszarepítették-e a Séfet Kínába az ízeikkel? Nézd meg itt a kóstolást!
Alapanyagok:
currys répa püré, snidling, kókusztej, gyömbér, hagyma, curry paszta, fafül gomba, szója szósz, cukor, só, víz, lótuszgyökér
Elkészítés:
A hagymát lepirítjuk a fokhagymával, a gyömbérrel, és a chilivel, utána felöntjük kókusztejjel, majd megfőzzük. Ezt követően turmixoljuk és leszűrjük.
Vajat hevítünk, majd rádobjuk a gombákat, beletesszük a többi hozzávalót is és összepirítjuk. A lótuszgyökeret nagyon vékonyra felszeleteljük, majd forró olajban kisütjük.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem