0:17
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
András pácolt sertésszűze ázsiai gombamártással
2018. március 28. 21:05
Az első feladatban egy ázsiai pult várt a versenyzőket. A kérdés már csak az maradt: vajon visszarepítették-e a Séfet Kínába az ízeikkel? Nézd meg itt a kóstolást!
Sertésszűzből medálokat vágunk és bepácoljuk. Piros színű pasztából, fokhagymából, gyömbérből, lime léből, lime levélből és szójaszószból készült marinádban.
A bepácolt húst serpenyőben rozéra sütjük.
Laskagombát, shiitake gombát és fafül gombát olajon lepirítunk, a fenti marináddal és szójaszósszal ízesítjük.
Fafül gombát vízben főzni kezdünk, majd mikor a lé besűrűsödik, beleöntjük a lepirított gombákat is.
Lótuszgyökérből vékony szeleteket vágunk és olajon ropogósra sütjük. Konyhai törlőpapíron leitatjuk az olajat, sózzuk.
Tálalunk.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem