A Konyhafőnök

András pácolt sertésszűze ázsiai gombamártással

rtl.hurtl.hu

2018. március 28. 21:05

Az első feladatban egy ázsiai pult várt a versenyzőket. A kérdés már csak az maradt: vajon visszarepítették-e a Séfet Kínába az ízeikkel? Nézd meg itt a kóstolást!


Sertésszűzből medálokat vágunk és bepácoljuk. Piros színű pasztából, fokhagymából, gyömbérből, lime léből, lime levélből és szójaszószból készült marinádban. 

A bepácolt húst serpenyőben rozéra sütjük. 

Laskagombát, shiitake gombát és fafül gombát olajon lepirítunk, a fenti marináddal és szójaszósszal ízesítjük. 

Fafül gombát vízben főzni kezdünk, majd mikor a lé besűrűsödik, beleöntjük a lepirított gombákat is. 

Lótuszgyökérből vékony szeleteket vágunk és olajon ropogósra sütjük. Konyhai törlőpapíron leitatjuk az olajat, sózzuk.

Tálalunk.
 

#A Konyhafőnök#csirmaz andrás#recept#ázsiai pult

Címlapról ajánljuk