0:17
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Erdei gomba tányér gombavariációkkal es besamel pürével
2016. november 2. 19:25
Miután a gombás rétes töltelékét véletlenül duplán sózták, ehetetlen lett. Az orvoslásával azonban elszaladt az idő, így a rétes szinte az utolsó percekben került csak a tányérra. Kriszti nem is akarta feltálalná, de nem mondott ellent Gábornak.
Alapanyagok:
kucsmagomba, hagyma, kakukkfű, rozmaring, vaj, tejszín, só, bors, chili
Recept:
A gombát hagymával olajon megpirítjuk. A kucsmagombákat megtisztítjuk, és megtöltjük a töltelékkel.
A gombák szárából gombamártást készítünk hagymából, gombából, kakukkfűből, és rozmaringból turmixgépben egy kis vaj, tejszín, só, bors és pici chili hozzáadásával.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem