A Konyhafőnök

Erdei gomba tányér gombavariációkkal es besamel pürével

rtl.hurtl.hu

2016. november 2. 19:25

Miután a gombás rétes töltelékét véletlenül duplán sózták, ehetetlen lett. Az orvoslásával azonban elszaladt az idő, így a rétes szinte az utolsó percekben került csak a tányérra. Kriszti nem is akarta feltálalná, de nem mondott ellent Gábornak.


Alapanyagok:

kucsmagomba, hagyma, kakukkfű, rozmaring, vaj, tejszín, só, bors, chili
 

Recept:

A gombát hagymával olajon megpirítjuk. A kucsmagombákat megtisztítjuk, és megtöltjük a töltelékkel.

A gombák szárából gombamártást készítünk hagymából, gombából, kakukkfűből, és rozmaringból turmixgépben egy kis vaj, tejszín, só, bors és pici chili hozzáadásával.
 

#A Konyhafőnök#recept#piros csapat#gomba#torják gábor#jilly kriszti#vári dávid

Címlapról ajánljuk