Borjú karaj mentás-fokhagymásan, gyömbéres karfiolpürével és zöldségekkel
2016. október 7. 20:20
Kriszti mindent megtett, hogy bejusson a középdöntőbe. A séf miután megkóstolta a borjú főételét azt mondta, hogy Kriszti végre visszajött a versenybe.
Alapanyag:
borjúkaraj, fokhagyma, olívaolaj, só, karfiol, szárzeller, petrezselyem, pirospaprika, hagyma, fehérbor, fehérborecet, méz
Recept:
A borjút bepácoljuk aprított fokhagymával és olívaolajjal. Ezután sütőbe tesszük.
A karfiolt feltesszük főni sóval és fűszerrel. A szárzellert felaprítjuk petrezselyemmel, a pirospaprikát is felaprítjuk, majd belekeverjük.
A mártáshoz hagymát olívaolajon lepirítunk, felöntjük fehérborral, fehérborecettel, majd mézet öntünk bele és rotyogtatjuk.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem