0:17
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Kárász a pácban
2016. szeptember 27. 20:10
Niko először a hallal küzdött meg a második feladatban, majd pedig az elképzelt tésztáját sem tudta elkészíteni. Végül a séf segítségével mentette a menthetőt, de ez sem volt elég, hogy bent maradhasson.
Alapanyagok:
kárász, citrom, narancs, saláta, petrezselyem, lime, rizs, újhagyma, tojás, mascarpone, barnacukor
Recept:
Blansírozzuk a salátát, elkészítjük belőle a mártást. A mártás: saláta, narancs, citrom, mascarpone, barnacukor.
Lepikelyezzük, kifilézzük a halat, citrommal és sóval ízesítjük, majd betesszük a sütőbe. Mellette készítünk egy petrezselymes, tojásos lepényt, ebbe még só és bors került.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem