A Konyhafőnök

Kárász a pácban

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 27. 20:10

Niko először a hallal küzdött meg a második feladatban, majd pedig az elképzelt tésztáját sem tudta elkészíteni. Végül a séf segítségével mentette a menthetőt, de ez sem volt elég, hogy bent maradhasson.


Alapanyagok:

kárász, citrom, narancs, saláta, petrezselyem, lime, rizs, újhagyma, tojás, mascarpone, barnacukor


Recept:

Blansírozzuk a salátát, elkészítjük belőle a mártást. A mártás: saláta, narancs, citrom, mascarpone, barnacukor.

Lepikelyezzük, kifilézzük a halat, citrommal és sóval ízesítjük, majd betesszük a sütőbe. Mellette készítünk egy petrezselymes, tojásos lepényt, ebbe még só és bors került.
 

#A Konyhafőnök#thomaidisz nikoletta#2. feladat#hal#recept

Címlapról ajánljuk