0:17
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Babos tortácskák gyümölccsel
2016. szeptember 27. 20:10
Kriszti desszertje nem aratott túlzottan nagy sikert a zsűri előtt, aminek szomorkodás és nem egy könny lett az eredménye. Az csokis-babos öntet nem úgy siekrült, ahogy azt tervezte.
Alapanyagok:
fehér és feketebab, rétesliszt, tojás, cukor, só, bors, méz, dió, mandula, kakaó, tej
Recept:
Megfőzzük a babokat. Készítünk egy kakaós pudingot, ezt összeturmixoljuk a megfőtt feketebabbal.
Elkészítjük a piskótát (liszt, cukor, tojás, fahéj, dió, mandula), ezt betesszük sülni. A fehérbabot leturmixoljuk, felöntjük mézzel, adunk hozzá egy kis kakaós pudingot, ezt is összeturmixoljuk (ez az egyik krém).
A piskótába beletöltjük, a feketebabokból halmokat készítünk mellé és a gyümölcsökkel tálaljuk.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem