1:28
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Borjúszűz, rántott brízzel, selymes paszternákpürével, keleti olajjal
2014. október 3. 21:05
Wossala Rozina főétele
Hozzávalók:
300g borjúbríz
600g borjúszűz
1kg paszternák (nagyon friss és nagyon jó minőségű)
300g borjúbríz
600g borjúszűz
1kg paszternák (nagyon friss és nagyon jó minőségű)
vaj
tejszín
citrom
tejszín
citrom
currypor
kurkuma por
olivaolaj
kurkuma por
olivaolaj
napraforgó olaj
tojás
panko morzsa
tojás
panko morzsa
rókagomba (12 darab)
sakura mix
sakura mix
Elkészítés:
A brízt sóoldatba, majd sous vide-ba rakom (ezt sütőben is meg lehet oldani), 60 fokon 50-50 percre. Utána tisztítom és kirántom, curryporból és kurkumából olajat készítek, cumiba töltöm, a paszternákot pucolom majd 170 fokon 50 percre sütőbe teszem, majd befejezem thermomixben citrommal, vízzel, vajjal. A szüzet formázom, majd sous videolom 60 fokon 20 perc (ezt sütőben is meg lehet oldani), habzó vajban sütöm, majd 50 fokon pihentetem a gombákat először szárazon, majd olajjal pirítom, tálalok.
A brízt sóoldatba, majd sous vide-ba rakom (ezt sütőben is meg lehet oldani), 60 fokon 50-50 percre. Utána tisztítom és kirántom, curryporból és kurkumából olajat készítek, cumiba töltöm, a paszternákot pucolom majd 170 fokon 50 percre sütőbe teszem, majd befejezem thermomixben citrommal, vízzel, vajjal. A szüzet formázom, majd sous videolom 60 fokon 20 perc (ezt sütőben is meg lehet oldani), habzó vajban sütöm, majd 50 fokon pihentetem a gombákat először szárazon, majd olajjal pirítom, tálalok.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem