A Konyhafőnök

Már csak öten küzdenek tovább a Döntőben!

rtl.hurtl.hu

2014. szeptember 29. 20:05

Kezdetét vette a végső küzdelem a Konyhafőnök címért. Az adás elején a zsűri egy kis meglepetéssel kedveskedett a döntőbe jutott versenyzőknek.

A döntő első napján kacsamell sütéssel kezdték a napot a versenyzők, de miután összegyűjtötték a piactérről a fogásukhoz szükséges alapanyagokat, egy váratlan helyzetbe kerültek. Ugyanis minden elektronikus eszköz elromlott a konyhában, és a sütőlapnak csak két részét használhatták. A zsűri szerint egy konyhafőnöknek egy ilyen helyzettel is meg kell tudnia birkózni.
Ati mióta újra versenyben van egyre kiegyensúlyozottabb a teljesítménye, így nem meglepő az se, hogy neki sikerült a legjobban megoldania az első feladatot. Igaz nem kapott védettséget, de előnyhöz jutott, a többiekkel szemben.

A második fordulóban egy tökéletes piskótát kellett sütniük a versenyzőknek, azokból az alapanyagokból, melyeket a mellettük található ládában voltak. Ati azonban megnehezítette Attila helyzetét, mert elvehette a dobozát és kicserélte egy másikra, amely kevesebb alapanyagot tartalmazott. Péternek pedig megtiltotta a hűtő használatát, így semmilyen tejterméke nem volt. A két srácnak amúgy is gondot okozott a desszert készítés, mivel sosem sütöttek még piskótát. Végül ők kerültek a két leggyengébb játékos közé.

Mivel az első feladat során Péter gyengébben teljesített, és Attila mesterien húzta ki magát a bajból a második megmérettetésen, ezért Péter esett ki a döntőből elsőként, melyet hatalmas kudarcként élt meg.

Ha szeretnéd elkészíteni a Döntősök ételeit akkor kattints ide!


 
#A Konyhafőnök#döntő#verseny#konyhafőnök

Címlapról ajánljuk