A Konyhafőnök

Dános Tamás receptjei

rtl.hurtl.hu

2014. szeptember 25. 21:05

Panko gyöngytyúk, kevert saláta, spicy mayo és Lecsós tarhonya, belsőség pörkölt.

Panko gyöngytyúk, kevert saláta, spicy mayo

Elkészítés:
A mellből vékony csíkokat vágok, besózom, később panko morzsába panírozom és kisütöm. Mellé friss salátát készítek, saláta szívből, fehér hagymából, kápia paprikából és koktélparadicsomból. Ehhez egy citrusos vinegrettet készítek, mártogatósként egy spicy mayonez is készül, ha valaki azzal szeretné fogyasztani.

Lecsós tarhonya, belsőség pörkölt

Elkészítés:
A belsőségből; zúza, szív, illetve a leeső tyúkmell darabokból, pörkölt készül. Eközben koktélparadicsomból és a 2 színű (zöld, piros) kaliforniai paprikából, lecsót készítek. (Tipp: a tyúk melle bőrét belefőzöm, extra ízt ad neki, a végén kiveszem.) Lepirítjuk a tarhonyát némi zsiradékon, megfőzzük. Az elkészült lecsót összeforgatjuk a tarhonyával, majd a  tetejére tálaljuk a pörköltet.


 
#A Konyhafőnök#gyöngytyúk#saláta#séf

Címlapról ajánljuk