A Konyhafőnök

A sárga csapat átvette a vezetést

rtl.hurtl.hu

2014. szeptember 23. 20:05

A középdöntő második fordulójában a kék és a sárga csapatok versenyeztek egymással, akiknek ezúttal is három fordulóban kellett helyt állniuk. 

A játékosoknak az első feladatban egy brokkoli krémlevest kellett készíteniük, de nem ment könnyen, mivel egyik csapatban sem volt gördülékeny a kommunikáció. A kék csapatban Tamás és Attila feszültek egymásnak, mert bár Attila vezette a csapatot, és ő akart lisztet tenni a levesbe, Tamás mindenképpen meg akarta győzni arról, hogy a krémlevesbe nem való liszt, pedig mindig a konyhafőnöké az utolsó szó. A sárga csapatban eleinte Marci és Attila között sem volt teljes az összhang és bár Marci volt a csapatkapitány, hallgatott Attilára, aki azt tanácsolta, hogy a leveses tányér alá ne tegyenek szalvétát. Az első forduló pontját végül a kékek zsebelték be.

A második fordulóban a csapatok a séf receptjét reprodukálták több-kevesebb sikerrel. A sárgák hiányosan tálaltak, mégis ők nyerték meg a fordulót.

A harmadik megmérettetésbe mindkét csapat teljes erőbedobással kezdett bele és amíg a sárga csapat összeszedetten dolgozott Attila vezetésével, addig a kék csapat teljesen széthullott. A konyhafőnök Lilla volt, de ő csak kívülről szemlélte a csapattársai munkáját, és ezt zsűri is megállapította. A fordulót végül a sárga csapat nyerte, így 5:1-es arányba a napot ők zárták győzelemmel. A szerdai adásban a sárga és a zöld csapat mérkőznek meg egymással.

Tartsanak velünk legközelebb is!

#A Konyhafőnök#középdöntő#verseny

Címlapról ajánljuk