1:28
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Mézes citromos lime-os mandulás csirke zöldséges karfiolos hagymás raguval a tetején
2014. szeptember 17. 21:00
Gönczi Attila Imre receptje
Hozzávalók:
csirkemell
lima
vaj
csirkemell
lima
vaj
mandula
karfiol
citrom
karfiol
citrom
méz
olaj
hagyma
olaj
hagyma
vörösborecet
fokhagyma
tejszín
fokhagyma
tejszín
mandula
szerecsendió
szerecsendió
Elkészítés:
A csirkemellet megpirítottam mézes mártásban, kisütöttem miután megforgattam. A lilahagymát karamellizáltam mézzel, a hagymát vörösborecettel megfőztem, a megfőtt karfiolt szerecsendióval és 1 db fokhagymával, tejszínnel, mandulával összeturmixoltam.
A csirkemellet megpirítottam mézes mártásban, kisütöttem miután megforgattam. A lilahagymát karamellizáltam mézzel, a hagymát vörösborecettel megfőztem, a megfőtt karfiolt szerecsendióval és 1 db fokhagymával, tejszínnel, mandulával összeturmixoltam.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem