1:28
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Lazacszelet citromos zöldbabágyon ricottás gondolattal
2014. szeptember 17. 21:00
Tóth Marci második receptje
Hozzávalók:
lazac
olaj
citrom
lazac
olaj
citrom
zöldbab
kapor
fokhagyma
kapor
fokhagyma
só
bors
vaj
bors
vaj
ricotta
Elkészítés:
Elkészítés:
Felteszek 2–3 dl bort, teszek bele kaprot, fokhagymát és a felére redukálom. Késöbb beleteszem a sózott, borsozott hal szeleteket, melyeket előtte a bőrétől már megszabadítottam. Puhára párolom. A bőréből száraz serpenyőben chipszet sütök, és egy kis só hozzáadásával ropogósra pirítom. A zöldbabot blansírozom és vajjal, valamint reszelt citromhéjjal összefogatom. A visszamaradt redukciós levert ricottával összekeverem, majd ízlésesen tálalom.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem