1:28
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Hal zöldbabbal ricottás gondolattal
2014. szeptember 17. 21:00
Tóth Marci receptje
Hozzávalók:
csirke
zöldbab
ricotta
csirke
zöldbab
ricotta
karfiol
pagoda karfiol
tej
pagoda karfiol
tej
chili
só
bors
só
bors
kakukkfű
mandula
teljes kiőrlésű liszt
mandula
teljes kiőrlésű liszt
Elkészítés:
A köretet 1:2 arányban, vízzel kifőzöm, kétféle karfiol blansírozva megpirítom. A csirkéhez a tejet, a chilit, a sót, a borsot, a kétféle karfiolt, a vízet, és a kakukkfüvet felhasználom. A hozzávalókat összefőzöm, vékony csirkeszeleteket teszek bele, megpárolom, majd pár perc elteltével, a csirkét chilis mandulás darába forgatok és aranybarnára pirítom. A mártáshoz a visszamaradt lét leszűröm, és teljes kiőrlésű liszttel sűrítem. A végén a kétféle karfiolt chilivel megszórom, és 200 °C-on beteszem a sütőbe, 25 percre.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem