2:00
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Vajon pirított pisztráng filé gombával
2014. szeptember 12. 21:00
Dános Tamás receptje
Hozzávalók:
pisztráng
édeskömény
gomba
pisztráng
édeskömény
gomba
zöldbab
hollandi mártás
vaj
hollandi mártás
vaj
babérlevél
oliva
oliva
Elkészítés:
Kifilézzük a pisztrángot, formázzuk. Vajon lepirítjuk az édeskömény szeleteket, és a gombát. Babérlevéllel roppanósra főzzük a zöldbabot. Amint a köretek készen vannak, de még nem hűltek ki, nekilátunk a halnak. A pisztrángot oliva olajon bőrével lefele kisütjük, majd egy percet adunk a másik oldalnak is. Hollandi mártást készítek, majd ízlésesen tálalom.
Kifilézzük a pisztrángot, formázzuk. Vajon lepirítjuk az édeskömény szeleteket, és a gombát. Babérlevéllel roppanósra főzzük a zöldbabot. Amint a köretek készen vannak, de még nem hűltek ki, nekilátunk a halnak. A pisztrángot oliva olajon bőrével lefele kisütjük, majd egy percet adunk a másik oldalnak is. Hollandi mártást készítek, majd ízlésesen tálalom.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem