1:28
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Pisztrángfilé cukkini rösztivel
2014. szeptember 12. 21:00
Koós Gergely receptje
Hozzávaló:
pisztrángfilé
rozmaring
fokhagyma
pisztrángfilé
rozmaring
fokhagyma
cukkini
burgonya
olívaolaj
burgonya
olívaolaj
Elkészítés:
A halat szálkázom illetve tisztítom, félreteszem.A burgonyát, cukkinit lereszelem kevés rozmaringot adok hozzá, kinyomkodom, majd apró pogácsákat formázok belőle. A halat forró serpenyőben bőrével lefelé kezdem sütni, majd megfordítom. Mellé rakok néhány gerezd fokhagymát és rozmaringot. A rösztit olívaolaj és vaj keverékében kisütöm. Végül tálalom.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem