A Konyhafőnök

Pisztráng tekercs a tavasz javával

rtl.hurtl.hu

2014. szeptember 12. 21:00

Nuray Attila receptje
 

Hozzávalók:
pisztráng

bors
olíva
vaj
édeskömény
tejszín
paradicsom
ricotta
pirospaprika
citrom
kakukkfű

Elkészítés:
A pisztrángot vékonyra filézem, a belső felét beirdalom. Sózom, borsozom majd az édeskömény levelével és citromlével ízesítem, felcsavarom majd egy kis edénybe állítom a tekercset. Tejszínből és paradicsomkockákból szószt készítek. A gombát meghámozom és a serpenyőbe fektetem, a belsejét ricottával megtöltöm, megszórom pirospaprikával majd sütőbe teszem. Az édesköménygumót julienne-re vágom és a hal kisült citromos levével, olívaolajjal és kevés kakukkfűvel ízesítem. Tálaláskor a kamu szószt a pisztrángra öntöm, a pisztráng bőrét szúrólánggal ropogósra sütöm.



 

Címlapról ajánljuk