1:28
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Pisztráng tekercs a tavasz javával
2014. szeptember 12. 21:00
Nuray Attila receptje
Hozzávalók:
pisztráng
só
bors
pisztráng
só
bors
olíva
vaj
édeskömény
vaj
édeskömény
tejszín
paradicsom
ricotta
paradicsom
ricotta
pirospaprika
citrom
kakukkfű
citrom
kakukkfű
Elkészítés:
A pisztrángot vékonyra filézem, a belső felét beirdalom. Sózom, borsozom majd az édeskömény levelével és citromlével ízesítem, felcsavarom majd egy kis edénybe állítom a tekercset. Tejszínből és paradicsomkockákból szószt készítek. A gombát meghámozom és a serpenyőbe fektetem, a belsejét ricottával megtöltöm, megszórom pirospaprikával majd sütőbe teszem. Az édesköménygumót julienne-re vágom és a hal kisült citromos levével, olívaolajjal és kevés kakukkfűvel ízesítem. Tálaláskor a kamu szószt a pisztrángra öntöm, a pisztráng bőrét szúrólánggal ropogósra sütöm.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem